Energielabel voor jouw bedrijfspand of object in Brabant

Voor alle kantoren en andere bedrijfspanden is een geldig energielabel is verplicht, ook in Brabant. Vanaf heden (1 januari 2023) heb je zelfs minimaal energielabel C nodig. Heb je dit niet? Dan loop je risico op hoge boetes en mag je het pand niet als kantoor gebruiken. Bij E-Label Brabant regel je snel en efficiënt een geldig energielabel. Bekijk hieronder in vier stappen hoe het werkt:

Stap 1: Telefonisch contact en informatie-uitwisseling ✅

Stap 2: Bezoek op locatie ✅

Stap 3: Uitwerken officiële documentatie ✅

Stap 4: Registratie landelijk platform RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) ✅

Bereken hier een schatting van de prijs

Prijzen zijn ex btw. Voor kantoor- of winkelpanden boven de 1250 m2 sturen wij u graag een prijs op maat.

Zo ontvang je snel en professioneel een officieel energielabel in Brabant

Stap 1

Beschikbare informatie zakelijk object

Na jouw aanvraag bespreken we de meest belangrijke onderwerpen. Vaak doen we dit telefonisch. Denk hierbij aan de grootte van het pand en diverse afmetingen. Daarnaast vragen we naar de verschillende installaties in het pand zoals de cv-ketel of warmtepomp. Vervolgens vragen we je zoveel mogelijk informatie en documentatie over het pand toe te sturen. Zo kunnen we goed voorwerk doen.

Stap 2

Bezoek zakelijk pand

Na de informatieverstrekking komen we op afspraak langs op locatie. Tijdens dit bezoek checken we de aanwezige installaties, nemen we formaten op van gevels daken en meer. Zo krijgen we een helder beeld van het pand en de mogelijke verbruikskosten. Dit bezoek duurt gemiddeld 1,5 uur.

Stap 4

Energielabel klaar en geregistreerd

Het energielabel van jouw zakelijk pand/object staat nu klaar en is officieel geregistreerd bij het RVO. Men kan dit label nu raadplegen via ep-online, van de Rijksoverheid. Het pand is nu klaar voor verkoop/verhuur/verduurzaming.

Regel dus snel en secuur jouw energielabel bij E-label Brabant.

Stap 3

Uitwerking en energielabel aanmelden

Na bezoek aan het pand en alle informatie vergaard te hebben, verwerken we deze informatie en stellen we het officiële dossier op. Normaliter duurt dit 1 á 2 werkdagen. Als alles gecontroleerd en verwerkt is, melden we het energielabel aan bij het RVO.

Hoe gaat het in z’n werk?

Zodra je het aanvraagformulier hebt ingevuld en verzonden nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om alles te bespreken en een afspraak in te plannen. Daarna gaat het als volgt :

Stap 1

Beschikbare informatie

Stap 2

Bezoek op locatie

Stap 3

Uitwerking

E-label Brabant dé plek om jouw energielabel aan te vragen.

Ook voor kantoren in Brabant geldt vanaf 1 januari 2023 minimaal energielabel C. Heb je nog geen energielabel of is het energielabel te laag? Schakel een van onze adviseurs in voor advies over verduurzaming van jouw bedrijfspand.